Όροι χρήσης δικτυακού τόπου carpets.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα www.carpets.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), της εταιρείας με την επωνυμία «Tapicap Carpets Μ.ΕΠΕ» που εδρεύει στον Ταύρο Αττικής (ΑΦΜ 999375340, ΔΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 6762301000) στο εξής «carpets.gr» και καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων της «Tapicap Carpets Μ.ΕΠΕ» μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στη σελίδα www.carpets.gr

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος «carpets.gr»

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην παρούσα ιστοσελίδα www.carpets.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή μέσω αυτού.

Η «carpets.gr» καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες μας. Το e-shop που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του. Η «carpets.gr» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, είτε μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους εγγεγραμμένους χρήστες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.Η «carpets.gr»  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα του, να προσθέτει, τροποποιεί ή και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο ή/και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail, στην από εσάς υποδειχθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση, για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

Υποχρεούστε να ελέγξετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και να ενημερώσετε αμέσως την «carpets.gr», και το αργότερο εντός 24  ωρών από την ώρα της λήψης επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στo επιβεβαιωτικό e-mail θα εφαρμοσθούν στη δεδομένη παραγγελία.

Για προϊόντα ειδικής παραγγελίας θα χρειαστεί να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας η με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Όλες οι παραγγελίες που εκτελούνται μέσω του Carpets.gr έχουν υποχρέωση πληρωμής και σε κάθε περίπτωση η πραγματοποίηση παραγγελίας εκ μέρους σας συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή της παρούσας Σύμβασης.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της «carpets.gr» και να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας (Επωνυμία, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ) στην οποία ενδεχομένως θέλετε να εκδοθεί το παραστατικό, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Η «carpets.gr» έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση μόνον όμως για την επικοινωνία μεταξύ μας αλλά και για να σας αποστείλει ερωτηματολόγιο ικανοποίησης των υπηρεσιών ή/και για να σας αποστείλει ενημερωτικό δελτίο.

Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας, η «carpets.gr» δεν επεξεργάζεται και δεν διατηρεί βάση δεδομένων των πιστωτικών-χρεωστικών καρτών σας. Η όλη επεξεργασία γίνεται μέσω του συστήματος της τράπεζας.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, εντός χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η «carpets.gr» αποστέλλει τα προϊόντα που παραγγέλνονται με εταιρείες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείες όταν τα προϊόντα είναι ογκώδη, καθώς και με δικά της μέσα, εντός Αττικής.

Όλες οι παραγγελίες έτοιμων προϊόντων επεξεργάζονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την από μέρους μας επιβεβαίωσης λήψης της παραγγελίας σας, εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει να πληρώσετε με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, η επεξεργασία της παραγγελίας διενεργείτε την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα που λάβουμε το έμβασμα.

ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες έτοιμων προϊόντων, που παραδίδονται εντός της ελληνικής επικράτειας η αποστολή-παράδοση διενεργείτε εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών. Για προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, τα οποία κατασκευάζονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε, (π.χ. Δερμάτινα χαλιά ειδικών διαστάσεων, μοκέτες) θα ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Για παραγγελίες έτοιμων προϊόντων, που παραδίδονται εκτός ελληνικής επικράτειας  αλλά εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αποστολή-παράδοση διενεργείτε εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών. Για προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, τα οποία κατασκευάζονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε, (π.χ. Δερμάτινα χαλιά ειδικών διαστάσεων, μοκέτες) θα ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Για παραγγελίες έτοιμων προϊόντων, που παραδίδονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αποστολή-παράδοση διενεργείτε εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών. Για προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, τα οποία κατασκευάζονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε, (π.χ. Δερμάτινα χαλιά ειδικών διαστάσεων, μοκέτες) θα ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παράδοσης για χώρες εκτός της Ε.Ε. ποικίλει, ανάλογα με τον προορισμό αλλά και τον όγκο της παραγγελίας.

Η «carpets.gr» αν και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εμπρόθεσμα σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αποστολή των προϊόντων στις ως άνω αναφερόμενες προθεσμίες σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι οι εταιρείες μεταφορών παγκοσμίως αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19.

***Προσοχή σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδεχομένως, θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο κατάστημα της courier-γραφείο μεταφορών της περιοχής σας.***

Η κυριότητα στο προϊόν, μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση των προϊόντων σε εσάς.

Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία , μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας και να παραλάβετε από την αποθήκη της εταιρείας αφού έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη, στην διεύθυνση Πόντου 24, 17778 Ταύρος, καθημερινά 09:00 με 17:00.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κόστος Αποστολής εντός Ελλάδας

Για παράδοση παραγγελιών εντός Ελλάδας με αξία εμπορευμάτων άνω των 70,01€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) η αποστολή είναι δωρεάν και για παραγγελίες με αξία εμπορευμάτων έως των 70,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) η αποστολή είναι 7,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,36€ € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εφαρμόζεται ανά αποστολή/παραγγελία εφόσον έχετε επιλέξει να πληρώσετε κατά την παράδοση της παραγγελίας. Ο τρόπος πληρωμής μέσω αντικαταβολής δεν προσφέρεται για αποστολές εκτός Ελλάδας,  για προϊόντα που παραγγέλνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε ειδικές διαστάσεις ή χρώματα (πχ. μοκέτες, δερμάτινα χαλιά) ,στις περιπτώσεις που η παραγγελία περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου όγκου, βάρους ή μήκους τα οποία αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες και όχι με εταιρεία ταχυμεταφορών, καθώς και στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετέ την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Με αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας με επιπλέον χρέωση 2,36€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά παραστατικό.

Η  πληρωμή μέσω αντικαταβολής δεν προσφέρεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

-Για αποστολές εκτός Ελλάδας.
-Για προϊόντα που παραγγέλνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε ειδικές διαστάσεις ή χρώματα (πχ. διάδρομοι επιθυμητών διαστάσεων,μοκέτες, δερμάτινα χαλιά).
-Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα μεγάλου όγκου, βάρους ή μήκους τα οποία αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες και όχι με εταιρεία ταχυμεταφορών
-Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετέ την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, για Αποδείξεις Λιανικής (παραστατικά προς ιδιώτες) καθώς και τιμολόγια Πώλησης (παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις) αξίας άνω των 500,00€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

β) Με έμβασμα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών  που συνεργαζόμαστε.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
IBAN: GR2101101710000017147060051
SWIFT/BIC: ETHNGRAA

ALPHA BANK:
IBAN: GR5201401400140002320003572
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR8901720870005087060653042
SWIFT/BIC: PIRBGRAA

EUROBANK:
IBAN: GR8702600670000210200782753
SWIFT/BIC: ERBKGRAA

(Διακαιούχος: Tapicap Carpets Μον. ΕΠΕ)

Στείλτε μας το αντίγραφο του εμβάσματος με fax στο 210-2849009 ή μέσω email στο orders@carpets.gr . Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, δρομολογούμε την αποστολή της παραγγελία σας.

Σε όλα τα προϊόντα που είναι αναρτημένα στην παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Προϊόντα τα οποία παραγγέλλονται και επιστρέφονται σε εμάς, χρεώνονται με το πλήρες κόστος μεταφοράς και στις δύο κατευθύνσεις, δηλαδή κόστος αποστολής προς την έδρας σας και κόστος επιστροφής σε εμάς. Προϊόντα ειδικής παραγγελίας τα οποία παραγγέλλονται και δεν παραλαμβάνονται ή επιστρέφονται σε εμάς επιβαρύνονται με την τιμή των προϊόντων σύν το κόστος αποστολής και επιστροφής.

γ) Με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η συναλλαγή γίνεται στον ασφαλή ιστότοπο της Τράπεζας Πειραιώς. Η «carpets.gr» και δεν αποθηκεύει, δεν επεξεργάζεται και δεν διατηρεί βάση δεδομένων των πιστωτικών-χρεωστικών καρτών σας. Η όλη διαδικασία πληρωμής με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες γίνεται μέσω ασφαλούς συστήματος στον ιστότοπο της Τράπεζας Πειραιώς.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η «carpets.gr» δεν ευθύνεται, για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση , θετική ή αποθετική ζημία των χρηστών/μελών της ιστοσελίδας του, η οποία οφείλεται σε παράνομες πράξεις τρίτων (π.χ. υποκλοπές ή αποκρυπτογράφηση κωδικών και δεδομένων), στη διάδοση ιών (viruses) ή άλλων παρόμοιων στοιχείων (π.χ. worms, trojan horses) κατά τη διάρκεια χρήσης της ιστοσελίδας, ή αναπαραγωγής (download) στοιχείων του περιεχομένου του ή σε προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. απώλεια δεδομένων κ.λ.π.)

Η «carpets.gr»καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτύου του. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν διακοπή λειτουργίας του δικτυακού του τόπου και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους εργασίας ή επαγγελματική διακοπή, οφειλομένη στη αδυναμία παροχής σύνδεσης στον δικτυακό τόπο αυτό.

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι η «carpets.gr»διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας από την «carpets.gr» ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διατηρείτε το δικαίωμα να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας σας που αφορά έτοιμα προϊόντα χωρίς καμία χρέωση αν και εφόσον η παραγγελία δεν σας έχει αποσταλεί. Στην περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος, θα πρέπει να μας στείλετε μέσω email τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και τον τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμείτε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, στον οποίο θα πρέπει να είστε πρώτος δικαιούχος. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής & επιστροφής και τυχόν έξοδα που έχουν προκύψει κατά την παραγγελία (έξοδα αντικαταβολής, τραπεζικά έξοδα καρτών).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας σας που αφορά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή οφείλετε να τα επιστρέψετε  εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, συνοδευμένα με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, άθικτα, αμεταχείριστα και χωρίς να έχει ανοιχθεί η αρχική τους συσκευασία. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχτεί την ακύρωση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και ελέγξουμε τα προϊόντα, αφαιρόντας το κόστος αποστολής & επιστροφής, καθώς και τυχόν έξοδα που έχουν προκύψει κατά την παραγγελία (έξοδα αντικαταβολής, τραπεζικά έξοδα καρτών)

Διατηρείτε το δικαίωμα αντικατάστασης των προϊόντων μας στην περίπτωση που στάλθηκε από την εταιρεία μας λάθος κωδικός προϊόντος, καθώς και στην περίπτωση που διαπιστώθηκε ελάττωμα στο προϊόν που παρέλαβε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα εντός τεσσάρων (4) ημερών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κινήσουμε την διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος. Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης οφείλει  να επιστρέψει  τα προϊόντα μας εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών συνοδευμένα με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, άθικτα, αμεταχείριστα και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία. Η αντικατάσταση τους θα γίνετε αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε το λάθος ή ελαττωματικό προϊόν. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας  δύναται να μην αποδεχτεί την αντικατάσταση της παραγγελίας.

Προϊόντα τα οποία παραγγέλνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά σε ειδικές-επιθυμητές διαστάσεις, χρώματα ή σχέδια δεν ακυρώνονται μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας και δεν αντικαθίστανται με άλλα προϊόντα ίσης μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που αγοράσατε και να μας ζητήσετε την αντικατάσταση τους στην περίπτωση που η διάσταση ή η απόχρωση του προϊόντος που επιλέξατε δεν σας ταιριάζει εντός τεσσάρων (4) ημερών. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς (επιστροφής και εκ νέου αποστολής του προϊόντος αντικατάστασης) και οφείλετε  να επιστρέψετε  τα προϊόντα προς αντικατάσταση συνοδευμένα με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, άθικτα, αμεταχείριστα και στην η αρχική τους συσκευασία. Η αντικατάσταση τους θα γίνετε αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν. Τα έξοδα των επιβαρύνσεων της αρχικής παραγγελίας δεν επιστρέφονται. Προϊόντα που παραγγέλνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε ειδικές-επιθυμητές διαστάσεις, χρώματα ή σχέδια (πχ. διάδρομοι ή χαλιά επιθυμητών διαστάσεων, μοκέτες, δερμάτινα χαλιά) δεν επιστρέφονται και δεν αντικαθίστανται με άλλα προϊόντα ίσης μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το «carpets.gr» με μεταφορικές εταιρείες δική σας επιλογής και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση μας, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά και τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Σε περίπτωση τυχόν πραγματικών ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα προϊόντα ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.

Η «carpets.gr» δεν ευθύνεται για λανθασμένη απεικόνιση των αποχρώσεων των προϊόντων στην οθόνη του χρήστη.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Με βάση την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία όλα τα προϊόντα καλύπτονται με νομική εγγύηση 2 ετών.
Η νομική εγγύηση καλύπτει ελαττώματα που θεωρείται ότι υπήρχαν κατά τη στιγμή της παράδοσης και έγιναν εμφανή μέσα στην επόμενη διετία.
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που θεωρεί ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό να επιστρέψει με δικά του έξοδα αποστολής το προϊόν στην έδρα της εταιρείας αφού προηγουμένως, ενημερώσει & επισυνάψει φωτογραφίες του ελαττώματος στο info@carpets.gr.
Στη συνέχεια η “carpets.gr” θα αναλάβει τη διαδικασία εξακρίβωσης ή μη των λεγομένων του πελάτη.
Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει επιδιόρθωση του προϊόντος ή αντικατάσταση του προϊόντος ή μείωση της τιμής ή ακύρωση της σύμβασης και πλήρη επιστροφή του ποσού που κατέβαλε καθώς και των εξόδων επιστροφής που έχει πληρώσει.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό ξανά επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.
Σε περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί επεξεργασία-καθαρισμό δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια επιδιόρθωσης.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Η «carpets.gr» δεν ευθύνεται για παράλειψη εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεών της , που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή η παράλειψη αυτή είναι απόρροια ανωτέρας βίας. Στις ανωτέρω περιπτώσεις  δικαιούται παράτασης του χρόνου για την εκτέλεση της παραγγελίας και/ ή της παράδοσης των προϊόντων. Σε κάθε όμως περίπτωση που κωλύεται, περιορίζεται ή επηρεάζεται από λόγους ανωτέρας βίας ή από λόγους που δεν αποδίδονται σε υπαιτότητά της στην εκτέλεση της σύμβασης για διάστημα που υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί αζημίως από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Για οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των μερών από ή εξ αφορμής της Σύμβασης αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο το Ελληνικό Δίκαιο. Σε περίπτωση διαφορών που ενδεχομένως προκύψουν σχετικά με την ερμηνεία, την εκτέλεση ή την εφαρμογή της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα μέρη  θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εξώδικη επίλυσή τους, σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

 

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Όλοι οι όροι της παρούσας θεωρούνται ουσιώδεις. Η μη επιδίωξη εφαρμογής από οποιοδήποτε μέρος διατάξεων του παρόντος ή η μη άσκηση σχετικού δικαιώματος δεν θα ερμηνεύεται ως παραίτηση από το δικαίωμα του, να επιδιώξει την εφαρμογή αυτών ή άλλων διατάξεων ή παραίτηση από αυτό ή άλλο δικαίωμα.

0
Φίλτρα
X

Φίλτρα Προϊόντων